Welkom....


op onze website poezenhaven.nl

Bartje draagt voor eeuwig bij!

Hoe we Bartje missen is niet te beschrijven ........Maar we houden onze Bartje levend door zijn EEN euro aktie potje te laten bestaan .
Het potje waar het geld dat voor Bartje binnen komt .in het dierenarts potje zal gaan..Op deze manier draagt Bartje altijd nog bij aan het welzijn van onze andere gastjes .

Bartjes EEN euro aktie

Doe jij mee om elke maand EEN euro te doneren ?
EEN euro is bijna voor iedereen wel te doen .EEN euro hoort niet zoveel .Wat is nou EEN euro .? Maar EEN euro .en tien donateurs .dat is dan wel weer een TIENTJE..En aangezien elke euro hier telt..want een rekening van de kliniek bedraagt al snel rond de 400 euro gemiddeld per maand.en dat hakt er in .En dan is elke euro meer dan welkom...VELE KLEINTJES MAKEN OOK EEN GROTE....

Doe je mee? ..EEN euro per maand via automatische afschrijving..? Dat geeft ons wat zekerheid door te weten wat je kunt verwachten..Bartjes potje is zo belangrijk ...

Meedoen? ..Laat dan automatisch EEN euro p.m (meer mag uiteraard altijd) over op rekening
NL 56 SNSB 0927220210 tnv stichting poezenhaven....

Bartje zal voor eeuwig dankbaar zijn ..want hij leeft voort ...


EEN EURO AKTIE VOOR BARTJE


Sinds vorig jaar hebben wij de EEN euro aktie voor Bartje, en natuurlijk ook voor de rest, maar Bartje is het boegbeeld van deze aktie.
De EEN euro aktie voor Bartje houd in dat je elke maand automatisch EEN EURO (meer mag uiteraard) laat overmaken naar stichting poezenhaven. Dat is twaalf euro per jaar, en velen denken dan, wat voor verschil maakt nou EEN euro? Dat is toch niets? Dat lijkt misschien wel zo maar vele kleintjes maken ook een grote, en als er tien mensen meedoen, dan is het wel TIEN euro per maand wat binnen komt. Ze zeggen toch niet voor niets 'alle kleine beetjes helpen', en dat klopt. Alle kleine beetjes helpen, terwijl voor de meeste donateurs het niet eens opvalt dat er een euro per maand aan stichting poezenhaveon wordt betaald. Maar voor ons, als stichting, zonder subsidie of welke finaciele ondersteuning dan ook, is elke euro er een. En wij zouden het dus leuk vinden dat jij /u ook mee zou doen. Gewoon automatisch EEN euro per maand naar rek nr NL 56 SNSB 0927 220 210 tnv st poezenhaven en u helpt mee om onze katjes een fijn leventje te geven. Een leventje waar ze ondanks hun `beperkingen`recht op hebben.
HELPT U MEE?   EEN EURO per maand ...