Welkom....


op onze website poezenhaven.nl

Rust zacht lieve schat

Ondanks al jullie lieve beterschaps wensen, heeft Negri het niet gered. Gisteren leek het zo goed te gaan. Hij dronk weer zelfstandig en ondanks dat hij moe was en veel sliep.was hij alert. Het leek echt goed te gaan. Gister avond nog zijn kontje met biotex gespoeld en hij reageerde net zoals alltijd als zoiets moet gebeuren..echt als onze oude snorremans ,ons brompotje..

Vannacht sliep hij rustig, maar vanmorgen lag hij nog te slapen, wat de laatste weken wel eens vaker gebeurde. Liggen was zijn hobby.. maar naar een half uur sliep hij nog en ik kon hem heel moeilijk wakker krijgen. Er schoot maar een ding door mijn hoofd.. hij is aan zijn reis begonnen..

Direct de d.a gebeld en na onderzoek bleek weer de blaas geheel ontstoken te zijn, ondanks de vele ab kuren en spuiten. Door de paralyse in zijn zenuwbanen was de "rek'uit de blaas, waardoor ontsteking op ontsteking zouden volgen. Het gevolg was dat de blaas weer vol met pus zat en dit zou betekenen dat Negri zich langzaam aan zelf vergiftigde. Dit zou een lijdensweg worden volgens de d.a.maar dat hadden we zelf al door.. Negri was Negri niet meer. Negri was volgens de d.a.al op weg en omdat we het er allemaal heel duidelijk over waren en nog steeds zijn..wij willen niet dat een dier ten kostte van alles...moet lijden, en dat was de weg die Negri anders zou moeten gaan..want door de toch al slechte bloed circulatie aan zijn achterkant waardoor medicatie traag opgenomen word had hij alles maar dan ook alles tegen..

Wij hebben gekozen om hem te laten gaan.naar een betere wereld, waar hij weer kan rennen en spelen..geen belemmeringen meer heeft ..Voor dit engeltje was het tijd om zijn vleugeltjes te gaan halen. .Zijn tijd, maar voor ons veel te vroeg...Rust zacht lieve schat