Welkom....


op onze website poezenhaven.nl

Leuke afleiding

Toen we van de d.a kwamen, hebben we Rabito in het zieken-ledikantje gelegd omdat hij nog wat aan het bijkomen was van de narcose en zo konden we hem ook in de gaten houden om te zien of hij wel wat zou drinken en hopelijk eten.. Nou.daar dacht Rabito anders over.want toen hij na een uurtje goed wakker was..was voor hem tijdperk "ledikantje"voorbij. Uit alle macht probeerde hij de deksel er af te wurmen.zodat ik op een gegeven met een voet boven op het ledikantje ,probeerde de deksel dicht te houden. Dit kostte voor ons beiden te veel onnodig verspilde energie en we hebben toen maar besloten om hem "los"te laten. Met de nodige zorgen en hem goed in de gaten houdend en om het uur proberen er een spuit met water in te krijgen. Ook die menning delen Rabito en wij niet .maar in dit geval gaat dat door, wat wij willen.

Vanmorgen lijkt Rabietje een beetje "helderder"uit te kijken.maar hij weigert nog steeds voer en dwangvoer weigert hij door te slikken..Vanmoddag gaan we gewoon weer naar de d.a. om half twee..Je maakt je toch constant zorgen om hem en dat beheerst zo'n beetje je hele dag en op een gegeven moment zegt manlief.. "koffie in de tuin"..waar dochter druk bezig was met wieden. Het was net vier uur geweest en net als manlief had schoonzoon dat idee ook, dus beide heren kwamen uit hun achterdeur .. met vier mokken koffie naar het terras in de groentetuin..Aan koffie geen gebrek dus. En toen maakte mijn telefoon een raar geluid.een raar riedeltje..

Nou is het zo dat we sinds we in het bezit zijn van een iphone we te bereiken zijn via facetime, skype, whats-app, messenger, facebook mail en je kunt ons nog bellen ook..Maar dit riedeltje kwam me niet bekend voor en tegen die tijd dat ik had uitgevogelt wat en hoe het werkte, was het riedeltje over.en ging er een ping..Aha.de messenger ping.en er stond in." ben in de buurt,,wil graag even langskomen om mijn mede-kindjes te zien" Natuurlijk kan dat , maar wat vond ik dit een "rare "opmerking, want dat woord,,in de buurt..kwam mij heel ongeloof waardig over want DE Monique die dat schreef woonde niet eens in de buurt...Dat zij haar mede kindjes Purdy en Pedro graag een keer zou willen zien .had ze wel eens gezegd..maar in de buurt. Monique woont namelijk in België..en dat ligt vanaf hier gezien niet echt "in de buurt".Nou ligt het er natuurlijk wel aan wat je onder in de buurt verstaat maar dit week wel heel wat kilometers van "buurt" af. Terug geschreven..natuurlijk welkom..en wat bleek..Monique was op een korte vakantie in Vlagtwedde.en ging gisteren weer huiswaarts..en was er ineens achter gekomen..dat Eerste Exloermond .helemaal niet zover van Vlagtwedde af lag..20 minuten rijden en daar we ze ineens achter gekomen en ondanks dat ze richting huis moesten wilde ze toch nog graag van die gelegenheid gebruik maken om haar mede-kindjes even te zien. En dat is dan zo leuk..dat iemand zover weg.er de laatste middag Vlagtwedde achter komt dat ze redelijk dicht bij ons in de buurt zijn en dan op de terug weg nog even wil komen kijken..Helaas was het maar een kort bezoekje..ze moesten nog dik vier uur rijden, Monique heeft haar mede-kindjes gezien..tot twee keer toe terwijl ze langs renden en ze heeft Petertje ook even gezien waarbij ik het kleed even opgetild heb..zodat ze Peter tenminste even kon zien ,en Peter haar ..en hem deed besluiten om direct weer onder het kleed te schieten..

Het was een kort maar lief en leuk bezoekje en met de belofte dat .als ze volgend jaar nog een keer naar het "noorden"gingen voor vakantie..ze dan ook tijd hadden voor een kop koffie...Precies het goede moment om even je gedachten af te leiden,ondanks dat we het toch nog wel even over Rabietje hebben gehad..Wie weet tot volgend jaar.in het hoge noorden of .zoals Ali B het zegt in een conferance.." Stadskanaal (vijf km hiervandaan).daar moest ik zijn..in het hoge noorden..ik noem hem Zuid-Noorwegen"..Maar leuk was het hier wel geweest..zei Monique..Het was kort ,heftig en heel leuk..heeeeeeel leuk...