Welkom....


op onze website poezenhaven.nl

Onze btw nummer van de stichting werd geblokkeerd door de belastingdienst en we moesten alles wat we terug gekregen hadden terug betalen. Na een korte hevige strijd met de belastingdienst hoefden we niets terug te betalen omdat wij in ons recht stonden, maar mochten vanaf juli 2019 geen btw meer terug vragen. Dit scheelt ons gemiddeld 450 euro per maand en dat is heel veel geld voor een stichting die afhankelijk is van giften en donatie's. Er werd ons op de hoorzitting verteld dat we geen btw terug mochten vragen omdat onze katjes niets produceerden. Een boer kon de btw wel terug ontvangen omdat die koeien had die melk produceerden en dat melk kon worden verkocht, en onze katjes leverden geen melk. Nee, daar had de belastingdienst een punt. GEEN melk, maar ze produceren wel degelijk iets. En dat is onze redding, want nu exclusief bij ons te koop, en nergens anders te verkrijgen, want wij verkopen ...Pisse de Chat.
En of dat nog niet genoeg is, ook katten haren, vlo en teken gif vrij. Bij elke bestelling graag duidelijk op de bankafschrift vermelden dat het om Pisse de Chat gaat of "plukje kattenhaar".
Met de aankoop van een van onze producten uit onze eigen productie lijn steunt u ons enorm en verzekerd ons van de btw terug gave die we o zo nodig zijn om de medische kosten wat te dekken.
Dus..EXCLUSIEF BIJ ST. POEZENHAVEN ... PISSE DE CHAT en KATTENHAAR.
Op verzoek kunnen wij u ook voorzien van een mooie stevige kattendrol van elke door u zelf gekozen katje.

Wij doen er alles om om de ons toevertrouwde special need katjes dat te kunnen geven waar ze recht op hebben. Een warm mandje, de verzorging, voer, medische zorg en natuurlijk hun BTW.